Nitecore

Sinds 2007 staat Nitecore aan de top van de markt in LED lampen en opladers. Dit wordt ondersteund door de enorme innovatiecompetenties binnen het bedrijf. De producten van Nitecore zijn enkele van de meest gewilde in meer dan 100 landen in Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Oceanië. Naast de diverse typen lampen en opladers zitten er o.a. ook batterijen, filters, verkeerskegels en diffusers in het assortiment. Voor de presentatie in de winkel zijn er displays beschikbaar.

Nitecore kent verschillende series van lampen voor diverse segmenten zoals: wandelen, hardlopen, kamperen, klimmen, speleologie, zoek- en reddingsactiviteiten, tactische inzet, politie, jacht, industrieel gebruik, dagelijks gebruik, fietsen, vissen, duiken en fotografie.
De producten van Nitecore worden in China gefabriceerd en hebben een hoge kwaliteit. Hierdoor hebben al diverse van deze producten een prijs gewonnen zoals: LA10 CRI, R25, MH27, EC4S, CR6, Concept 1, NU05, MH27UV, TIP2017CRI, BP20, SRT9, LA10, LA10CRI, TIP, MT1U, D4, SC2, Tube, HC30, SRT7, EA41, TM26, SRT7 en HC50.

Standaard zit er een garantie van 5 jaar op de lampen van Nitecore wat materiaal- en fabricagefouten betreft.
Macflow Import is de voorraadhoudend distributeur van Nitecore voor Nederland en levert het gehele assortiment.

Bekijk hier ons assortiment van Nitecore lampen en accessoires

Items 1-36 van 452

Aflopend sorteren
per pagina