Smith & Wesson

Smith en Wesson staat synoniem voor hoogwaardige vuurwapens. Al meer dan 150 jaar toonaangevend in de sector, heeft Smith & Wesson zijn sporen wel verdiend. Wat veel mensen niet weten, is dat Smith en Wesson (S&W) ook messen in hun arsenaal hebben. In 1974 begonnen Horace Smith en Daniel Wesson voor het eerst met de productie van messen. Deze worden veel gebruikt door de politie en het leger.

Een aantal zakmessen is uitgerust met de Multipurpose Assisted Generational Innovative Cutlery (MAGIC) technologie, een gepatenteerde technologie ontwikkeld door de ingenieurs van Taylor Brands. S&W biedt veel reddings-, tactische, automatische en ondersteunde messen tegen zeer betaalbare prijzen.

Smith en Wesson Knives worden vervaardigd door Taylor Cutlery met de nadruk op hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Of het voor de jacht is, voor wetshandhavers of voor EDC gebruik, voor iedereen is er een S&W mes. Veel van de S&W messen die tegenwoordig worden gemaakt, worden in het buitenland vervaardigd. Het lemmetstaal en de productie zijn van behoorlijke kwaliteit in verhouding met de aanschafprijs.

Bekijk hier ons assortiment van Smith & Wesson messen

.

4 Items

Aflopend sorteren
per pagina